ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

What to do over the spring break?

Heeey guys, long time no see. Znate i sami da nisam dugo pisala novi post, ali evo, došlo je vrijeme da ga napokon napravim.
U ovom postu ću vam napisati što biste mogli raditi preko ovih praznika :)

#Hiking!
Odite negdje na pješačenje, odnosno odite šetati u neku šumu ili prema nekakvom brdu. Povedite sa sobom nekog od prijatelja ili nekog iz obitelji, a možete ići i sami ako želite, odluka je na vama. Zabava je zagarantirana, uživati ćete. Nema ništa ljepše od istraživanja prirode po lijepom sunčanom danu :)




#Picnic!
Pozovi prijatelje i pitaj ih što misle o tome da napravite piknik. Ako se slože, nabavite hranu, ti pronađi malo veću deku i to je to! Sve što vam preostaje je odrediti mjesto, najbolje bi bilo neku lijepu livadu. Proljeće je prepuno sunčanih dana, sigurno ćete uživati, bez sumnje!



#Watch movies!
Ovo je super vrijeme za gledanje filmova ako želiš ostati u kući. Sada možeš napokon pogledati one filmove koje si uvijek odgađala zbog nedostatka vremena. Ako želiš, pozovi nekog da gleda s tobom, možete napraviti kokice i uživati u gledanju :)



#Decorate your room!
To ne znači da se moraš baš umoriti i raditi sve preko volje. Gledaj na to tako da ćeš kasnije stvarno obožavati provoditi vrijeme u svojoj sobi, makar to bio i malen prostor, nema veze. Moći ćeš se pohvaliti svima kako imaš fora sobu, i bez sumnje da ćeš voljeti biti u njoj. A poslije nećeš morati pospremati sobu svako malo, jedna briga manje. Uz sve, ako ti se bude dalo, pogledaj neki videe o DIY idejama za sobu, možda te inspirira da napraviš nešto sama. (✌)



#Running!
Praznici su savršeni za vježbanje jer imaš puno vremena na raspolaganju, bez da si umorna od škole ili tek moraš učiti hrpu predmeta. Zato ujutro, kad je najljepše, odi na trčanje. To će dobro doći tvojem tijelu i kondiciji, a i puno bolje ćeš se osjećati tokom ostatka dana.



#Baking!
Potraži par recepata za kolače na internetu i izaberi jedan koji ćeš probati napraviti. Dan prije nego što se odlučiš za ovo, odredi što moraš kupiti, koji sastojci će ti trebati i slično. Za pomoć oko svega možeš pitati mamu. Pokušaj, sigurna sam da će kolač super ispasti ako se zbilja potrudiš :)



#Do your nails!
Osjećati ćeš se puno samopouzdanije kad budeš imala sređene nokte. Ako ih ne voliš lakirati, barem ih uredi. U slučaju da ih voliš lakirati, slobodno isprobaj nešto, neka to bude u proljetnim bojama.



Iiii to bi bilo to, nadam se da su vam se ideje svidjele i da ćete isprobati neke od njih hehe :))

✌ U komentar napišite da li želite u sljedećem postu vidjeti nekoliko DIY projekata za dekoraciju sobe. See you soon ☺



Nema komentara:

Objavi komentar